0 comments

Een maand alleen naar Spanje, olé

Daar gaat ze Daar ging ik dan ! Robert bracht me naar Schiphol om mijn Spanje avontuur te beginnen. Wat had ik er super veel zin in ! Alles kan, alles mag ! Ik hoef met niemand rekening te houden ! Ik kan doen wat ik wil ! Heerlijk !!!!   Wat wil je nog meer? Ik was al eerder alleen naar Spanje geweest voor een week en dat vond ik al helemaal geweldig, net…

 

Daar gaat ze

Daar ging ik dan ! Robert bracht me naar Schiphol om mijn Spanje avontuur te beginnen.

Wat had ik er super veel zin in ! Alles kan, alles mag ! Ik hoef met niemand rekening te houden ! Ik kan doen wat ik wil ! Heerlijk !!!!

 

Wat wil je nog meer?

Ik was al eerder alleen naar Spanje geweest voor een week en dat vond ik al helemaal geweldig, net of ik in een paradijs was.

Hoe zou dit dan worden?

Voor een maand? 4 x hetzelfde paradijs !!!! WOW !!! Wie wil dat nou niet?

Alleen op vakantie

Ik weet dat de meeste mensen niet alleen op vakantie gaan. De omgeving vond het ook raar dat ik alleen ging zonder mijn gezin. Sommigen dachten zelf dat Robert en ik ruzie hadden.

Ik omarm het alleen op vakantie gaan. Eenzaam ben ik absoluut niet en ik geniet er erg van. Ik ben ook dankbaar dat ik gezond ben en er zo van kan genieten.

Het betekent ook niet dat ik altijd alleen op vakantie ga. Ik ga ook met mijn gezin op vakantie.

 

In Spanje

Ik kwam aan op het vliegveld van Alicante en werd opgehaald door de zoon van de beheerders. Een hele aardige en vriendelijke jongeman. De rit naar het huis was heel fijn. Het uitzicht was prachtig en voelde me gelijk thuis.

De ene dag pakte ik de bus of trein naar Benidorm, Torrevieja, Alicante, Santa Pola of Guardamar. Ik ben ook naar de kapper geweest. Deze is in Spanje veel goedkoper dan in Nederland dus die pakte ik er maar ff bij nu ik er toch was.

Ik ging wekelijks naar de markt, wat super leuk was. Hele aardige mensen die de tijd voor je nemen als je wat zoekt. Geen gehaast, lekker relaxed en behulpzaam.

Ik ging ook regelmatig fietsen want ik had en fiets bij het huis, super handig en ook leuk om te fietsen daar in het dorp.

 

Huh ? Eenzaam ? <img decoding=” />

Ik heb met veel mensen gepraat en was aan het einde van de dag blij dat ik alleen in mijn huisje was, lekker alleen en rust. En dan durfden mensen nog te vragen: voel je je dan niet eenzaam en alleen als je in Spanje zit ????

Als ik eenzaam zou zijn, dan zou ik het sowieso niet doen en ik kletste dagelijks met zoveel mensen dat ik het prettig vond aan het einde van de dag dat ik rust thuis had. Dus heerlijk alleen !!!!

“De zon is ook alleen en toch schijnt hij”

Neem vrijblijvend contact met me op

 
“Impossible means 
you haven’t found the solution yet”
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>