Wil jij weten hoe gevoelige mensen

die zich anders en verward voelen, 

gestopt zijn met zich laten beheersen van de buitenwereld

ZONDER overprikkeld te raken

door de SHIBA-methode te gebruiken?

En de snelle, gemakkelijke manier om de gevoelens en emoties van anderen niet meer over te nemen

zonder kritiek veel te persoonlijk op te vatten? 

Mijn naam is 

Aisa Gorter

Ik vind het heerlijk om gevoelige mensen te helpen die op zoek zijn naar rust in hun leven.

Na met klanten zoals jij te hebben gewerkt, weet ik dat je worstelt en je gefrustreerd voelt als het gaat om je zelfverzekerd en tevreden te voelen.

In het werkboek zal ik je precies laten zien hoe het leven dat je verdient bijna onmogelijk is te bereiken door niet jezelf te zijn en de hele tijd je voor te doen als iemand die je niet bent.

Ik kan niet wachten om je het werkboek te laten zien en dit systeem dat ervoor zorgt dat je je in een mum van tijd energieker, stabieler en zelfverzekerder gaat voelen.

In dit werkboek ontdek je


  • De eenvoudige maar effectieve SHIBA-methode die je de rust geeft die jij verdient in 90 dagen zonder een verkeerde diagnose te krijgen van therapeuten die je niet begrijpen.
  • Raak je snel van streek en voel je je vermoeid? Vergeet jaren in therapie. In plaats daarvan sta je op het punt het verborgen geheim te ontdekken dat het gemakkelijk maakt om je in een mum van tijd energiek en zelfverzekerd te voelen.
  • Deze doorbraakstrategie is geweldig als je reeds geprobeerd hebt om in de samenleving te passen, negeert wat je echt van binnen voelt of praat met een nutteloze specialist die je niet begrijpt, gewoon om een einde te  maken aan de mentale en fysieke vermoeidheid die je de hele tijd voelt.

Nooit meer overprikkeld

Betaal nu maar € 7,- voor het werkboek "Nooit meer overprikkeld" in plaats van € 27,-.

DIT IS 20 EURO KORTING!

Dit aanbod vind je alleen hier en nergens anders.
Profiteer van deze korting
en klik op onderstaande knop.
>